För bättre resultat

Om BeEQ

BeEQ hjälper företag och individer att få alla pusselbitar på plats. När vi jobbat färdigt med varandra ska du/ni ha hittat pusselbitar som kanske fattades. Ni ska ha motivation, engagemang och tro att ni kan nå era uppsatta mål till 400%.

Annan Information

  

Coach Certifiering gjord hos:

 

 

 

Tjat, stress och ständiga konflikter

 

Detta är en föreläsning som tar upp vardagsproblem som ofta uppstår i familjer.    

-          Det är alltid tjat på morgonen när vi ska iväg och så slutar det nästan alltid med att jag blir arg och stressad….

-          Kläder, leksaker och disk i högar- antingen måste jag tjata eller så slutar det med att jag måste plocka själv, fast jag inte tycker jag ska göra det……

-          Tänk att när jag ska prata i telefon eller gå på toa- då behöver hon som mest uppmärksamhet…….

-          Det är så jobbigt när vi ska handla, för han blir så arg när han inte får som han vill. Det känns ”skämmigt” när andra ser hur arg han blir…….

Vad beror det på att jag dag efter dag ofta hamnar i samma tjat- träsk och konflikter? Vad kan jag som förälder göra för att bryta dessa negativa loopar- där konsekvensen ofta slutar med dåligt samvete, sårade/ uppgivna känslor och stress……..

 

Ibland kan det vara skönt att få lite andra perspektiv och hjälp att hitta nya vägar ut ut labyrinten.

Föreläsningen varvar teorier och diskussioner hur vi kan skapa positiva loopar, som stärker samhörigheten och samarbetet i familjen. Föreläsningen tar också upp hur jag som förälderkan hjälpa mitt barn att VILJA samarbeta, bli självständigt och ta ansvar.

Föreläsningen kan med fördel göras i samband med ett föräldramöte eller samvaroträff. Föreläsningen leder ofta till stärkt samhörighet i gruppen!

 Pris beror vilket upplägg ni vill ha.

Är du intresserad? Kontakta Camilla på camilla@beeq.se alt ring 070- 350 88 70 

Önskar ni annat upplägg så finns det alternativ med en serie föreläsningar utifrån olika teman rörande föräldraskap/ledarskap.

Copyright ® 2011 BeEQ Ledarskap och föräldraskap  
BeEQ Ledarskap och föräldraskap